Simona Halep: Antrenorul pe care îl am acum, îmi doresc să şi termin cu el

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminică, la emisiunea "Garantat 100%" de la TVR, că şi-ar dori să lucreze cât mai mult cu australianul Darren Cahill, subliniind că nu s-ar vedea pregătită de francezul Patrick Mouratoglou, cel care o antrenează pe Serena Williams, locul 1 mondial.

3396 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Antrenorul pe care îl am acum, îmi doresc să şi termin cu el

Simona Halep: Antrenorul pe care îl am acum, îmi doresc să şi termin cu el (Imagine: Stefan Sandu/ Mediafax Foto)

"Patrick Mouratoglou este alt stil, simt că nu este pe aceeaşi linie cu mine. Este un pic mai agresiv, văzut de afară. Antrenorul pe care îl am acum îmi doresc să şi termin cu el, pentru că ne înţelegem foarte bine ca oameni. Mouratoglou este un antrenor foarte bun, foarte isteţ şi foarte pasionat de ceea ce face şi faptul că lucrează cu Serena înseamnă foarte mult. Dar cred că nu ne-am potrivi ca şi oameni", a spus Halep.

Halep o simpatizează foarte mult pe Serena Williams, deoarece salută şi vorbeşte în vestiar. "O simpatizez foarte mult pe Serena. O admir pentru faptul că salută, vorbeşte cu tine în vestiar şi oriunde, şi pe teren. Îmi place foarte mult de ea. O admir enorm pentru ceea ce este şi pentru felul cum este. Serena şi când joacă prost joacă bine. Poate nu a fost în cea mai bună formă a ei în ziua respectivă dar şi eu m-am întrecut pe mine. Este foarte puternică, nu pot să spun că dacă am bătut-o pot să mă compar cu ea", a precizat românca.

Sportiva din Constanţa a subliniat că este dificil să găsească un antrenor, deoarece ea cere foarte mult: "Este dificil să găsim un antrenor, pentru că sunt şi o persoană dificilă, cer foarte mult. Nu am renunţat la antrenori, nu am concediat prin sms. Doamna Ruzici s-a ocupat de toate relaţiile şi a gestionat cum a considerat. Sunt mai dificilă în comunicare, nu mi-e uşor să discut unele probleme, dar aşa sunt. Am găsit acum un antrenor pe care nu vreau să fixez o perioadă, lucrăm atât când ne e bine şi atunci când nu va mai fi să ne strângem mâna şi să rămânem prieteni. Şi el este de acord. Dar am avut şi dorinţa de a fi român dintotdeauna. Sunt sută la sută un produs românesc. În sport, ca performanţă".

De asemenea, Halep a subliniat că tenisul este un sport foarte scump: "Eu am avut antrenor personal tot timpul şi am făcut ore individuale de la început. Părinţii m-au susţinut în totalitate de la vârsta de 4 ani şi jumătate, întotdeauna am avut cele mai bune rachete şi pantofi de sport, terenul este scump să îl închiriezi, antrenorul trebuie plătit, deplasările...".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici