Hănescu apare pe materialele pentru promovarea întâlnirii cu Danemarca deşi nu este în lot

Tenismanul Victor Hănescu (62 ATP), care nu face parte din echipa de Cupa Davis pentru partida cu Danemarca, din primul tur al Grupei I Zona Euro-Africană, apare pe materialele de promovare a întâlnirii ce va avea loc la finalul acestei săptămâni, la Cluj-Napoca, inclusiv pe afişul oficial.

136 afișări
Imaginea articolului Hănescu apare pe materialele pentru promovarea întâlnirii cu Danemarca deşi nu este în lot

Hănescu apare pe materialele pentru promovarea întâlnirii cu Danemarca deşi nu este în lot (Imagine: Andreea Alexandru / MediafaxFoto)

Directorul general al Federaţiei Române de Tenis, Silviu Matei, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că materialele au fost realizate înainte ca lotul să fie definitivat. "Noi am avut acest afiş, ca şi toate materialele promoţionale, făcute din timp. Au fost date în producţie şi nu mai era timpul necesar să le schimbăm. Atunci când au fost concepute, am plecat cu toţii de la premisa că Victor va fi alături de noi, dar în situaţia actuală, vă pot garanta, că la aceste meciuri, el nu va fi în echipa României", a spus Matei.

Pe lista oficială a echipei României, înaintată săptămâna trecută la ITF, figurează jucătorii Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea. Din lotul lărgit mai fac parte Victor Crivoi şi juniorul Patrick Ciorcilă.

Silviu Matei a declarat, săptămâna trecută, că au avut loc negocieri cu Hănescu, dar răspunsul său nu a venit în timp util şi jucătorul nici nu a agreat termenii financiari propuşi de FRT pentru a face parte din lot.

În replică, Victor Hănescu a afirmat că doreşte să joace în echipa de Cupa Davis, dar nu a fost convocat, respingând faptul că ar fi avut neînţelegeri de ordin financiar cu FRT. El a precizat că se antrenează, este într-o formă bună şi, conform regulamentului, putea fi convocat, pentru că schimbările se pot face până cu o zi înaintea partidelor oficiale.

România şi Danemarca se vor întâlni între 1 şi 3 februarie, la Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici