Hănescu îl va întâlni pe Federer în primul tur la Wimbledon

Tenismanul Victor Hănescu, locul 47 ATP, îl va întâlni pe elveţianul Roger Federer, numărul trei mondial, în primul tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorţi de vineri.

265 afișări
Imaginea articolului Hănescu îl va întâlni pe Federer în primul tur la Wimbledon

Victor Hanescu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Hănescu şi Federer s-au mai întâlnit de cinci ori până în prezent şi de fiecare dată s-a impus jucătorul elveţian. Singurul set câştigat de Hănescu în faţa lui Federer a fost în ultima lor partidă, în 2010, la Indian Welles, când fostul număr 1 mondial l-a învins pe român, cu scorul de 6-3, 6-7 (5), 6-1.

Meciul care va avea loc luni, la Londra, va fi primul pe iarbă între cei doi jucători.

Roger Federer, Rafael Nadal şi Andy Murray se află pe aceeaşi parte a tabloului la Wimbledon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici