Helmuth Duckadam: Nu ştiu dacă Marko Momcilovic mai poate să revină

Marko Momcilovic (32 de ani) nu a mai jucat pentru FCSB din luna august a anului trecut, când s-a accidentat în partida de Europa League cu Hajduk Split. În ciuda perioadei lungi de absenţă, se pare că fundaşul nu este 100% pregătit nici acum.

149 afișări
Imaginea articolului Helmuth Duckadam: Nu ştiu dacă Marko Momcilovic mai poate să revină

Helmuth Duckadam: Nu ştiu dacă Marko Momcilovic mai poate să revină

Pe lângă recuperarea fizică, el mai are de lucrat şi la partea mentală, iar Helmuth Duckadam crede că este greu de crezut că mai poate să revină la un nivel ridicat. FCSB nu stă foarte bine în zona fundaşilor lateralu. S-a despărţit recent de Romario Benzar şi Junior Morais, astfel că echipa are nevoie de întăriri în zona respectivă. ”Am văzut că au plecat ambii fundaşi laterali, Benzar şi Morais. Probabil că există deja o strategie la club, pentru aducerea lui Ştefan, pentru că nu ştiu ce în ce stadiu sunt cei doi, atât Stan, cât şi Momcilovic. În privinţa lui Marko, chiar nu ştiu dacă mai poate reveni, mai ales că în august face un an de când n-a mai jucat. Foarte lungă accidentarea”, a declarat Helmuth Duckadam la Digi Sport.

Marko Momcilovic a ajuns la FCSB în ianuarie 2016, de la Pandurii Tg. Jiu, în schimbul a 250.000 de euro. S-a integrat rapid în echipă şi a devenit unul dintre cei mai buni jucători din lot. În această perioadă a evoluat în 95 de partide şi şi-a trecut în cont 9 goluri şi 9 pase decisive. Transfermatkt îi oferă o cotă de piaţă de 400.000 de euro. Înaintea accidentării valora 1.3 milioane de euro.

În stagiunea trecută a prins 5 partide, iar lipsa lui s-a simţit. Sârbul este un jucător versatil, care poate evolua pe posturile de fundaş stânga şi fundaş central.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici