Hizo, de acord ca jucătorii şi conducătorii să fie controlaţi la intrarea pe stadioane

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, miercuri, că este de acord cu efectuarea de controale asupra jucătorilor şi conducătorilor de club la intrarea pe stadioane, menţionând că fanii vasluieni nu aruncă grenade sau rachete sol-sol pe teren.

29 afișări
Imaginea articolului Hizo, de acord ca jucătorii şi conducătorii să fie controlaţi la intrarea pe stadioane

Hizo, de acord ca jucătorii şi conducătorii să fie controlaţi la intrarea pe stadioane (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Să fim toţi controlaţi la intrarea pe teren. Noi nu avem ce ascunde. Fanii noştri nu aruncă grenade sau rachete sol-sol pe teren. La Vaslui, grupurile de tineri nu fac ceea ce se întâmplă în tribune la Bucureşti. Aşa că nu avem de ce ne teme. Sunt convins că şi la meciul de mâine, cu Timişoara, atmosfera va fi foarte frumoasă în tribune", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă Viorel Hizo.

Jandarmii au descoperit că jucătorii dinamovişti au introdus pe Stadionul Steaua torţe mascate în fulare şi mingi, pe care le-au aruncat fanilor în tribune, la derbiul campionatului. În urma acestui incident, forţele de ordine au anunţat că îi vor controla pe jucători, conducători şi ziarişti la meciul Steaua-Rapid.

Meciul FC Vaslui (locul trei în Liga I) - FC Timişoara (locul întâi) se va disputa, joi, de la ora 19.30, în etapa a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici