Iancu s-a retras din funcţia de director general al FC Timişoara

Directorul general al FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, luni, că s-a retras din această funcţie, fiind nemulţumit de modul în care autorităţile locale s-au implicat în sprijinirea financiară a clubului bănăţean, dar a precizat că va rămâne în continuare acţionar al acestei grupări.

14 afișări
Imaginea articolului Iancu s-a retras din funcţia de director general al FC Timişoara

Iancu s-a retras din funcţia de director general al FC Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

Funcţia de director general va fi preluată de Gheroghe Chivorchian, preşedintele Comitetului Director.

"Autorităţile de la Timişoara trebuie să plătească banii, a contatat şi ce au făcut ei. E doar o nouă organizare administrativă. Nu mă intersează conflictul cu administraţia locală. E problema noului director general, Gheorghe Chivorchian. Noi ne-am acoperit performanţele, dar trebuie să ne acoperim şi cheltuielile. Să investeşti 35 de milioane într-un club, de fapt în Timişoara, nu face nimeni. Chivorchian va fi cel care trebuie sa acopere cheltuielile, el trebuie să se ocupe de asta. Eu rămân acţionar, voi investi în echipă. Nu vor exista alte repercusiuni, noi trebuie să investim în echipă, suntem echipa cea mai valoroasă a campionatului", a spus Marian Iancu, la sport.ro, citat de prosport.ro.

Iancu este nemulţumit de faptul că autorităţile locale nu au achitat în totalitate sumele promise ca sprijin financiar echipei FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici