Ianis Hagi a reuşit o „dublă” şi a oferit o pasă decisivă în meciul lui Genk cu St. Truiden | VIDEO

Ianis Hagi, fotbalistul lui Genk, a înscris două goluri şi a oferit o pasă decisivă în meciul de pe terenul lui St. Truiden, sâmbătă, în etapa a noua din Belgia, scor 3-3. De-a lungul jocului au existat mai multe incidente în tribună, iar deznodământul ar putea fi stabilit la "masa verde".

1033 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi a reuşit o „dublă” şi a oferit o pasă decisivă în meciul lui Genk cu St. Truiden | VIDEO

Ianis Hagi, două goluri şi o pasă decisivă în meciul lui Genk cu St. Truiden

În minutul 14 al partidei, Hagi a executat bine un corner, iar Bongonda a reluat cu capul în plasă. Ulterior, internaţionalul român a încris de două ori din penalti, în minutul 48, respectiv 60. La prima execuţie, mijlocaşul ofensiv a folosit piciorul drept, iar la cea de-a doua, pe cel stâng. Astfel, Hagi a ajuns la trei goluri înscrise la Genk în cele opt partide disputate.

Urmăreşte aici golurile partidei lui Genk cu St. Truiden

Imediat după golul de 3-0 al lui Ianis Hagi au început să apară incidentele în tribună, suporterii gazdelor aruncând cu obiecte din tribună. Arbitrul a trimis jucătorii la vestiare pentru aproximativ 10 minute, iar jocul a fost reluat ulterior. St. Truiden a reuşit o revenire extraordinară, egalând după ce a fost condusă cu 0-3. Boli, în minutele 62 şi 82, şi Garcia Tena, în minutul 80, au marcat pentru gazde.

La scurt timp după golul de 3-3, în apropierea minutului 90, fanii lui Genk ar fi ameninţat că intră pe teren, iar poliţia a intevenit. În cele din urmă, arbitrul partidei a suspendat meciul în minutul 90, fără a se mai disputa minutele suplimentare. Potrivit presei belgiene, sunt şanse mari ca rezultatul partidei să se stabilească la "masa verde", însă rămâne de văzut în favoarea cui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici