Ianis Hagi, lăudat de BBC

Ianis Hagi (19 ani) a reuşit să-şi redreseze carieră după revenirea în Liga 1 Betano, de la Fiorentina, iar fiul "Regelui" e apreciat de toată lumea.

2241 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi, lăudat de BBC

Ianis Hagi, lăudat de BBC

BBC i-a dedicat un material lui Ianis, care a fost inclus în seria tinerilor talentaţi din fotbalul mondial. În această categorie se mai află Frankie de Jong (Ajax) sau Nicolo Barella (Cagliari).

"Este fiul lui Gheorghe viitoarea vedetă a României? Cu un şut necruţător de la distanţă, Gheorghe Hagi a impresionat în anii 80 şi 90, când a jucat pentru Real Madrid Barcelona. Astfel a primit porecla de <<Maradona din Carpaţi>>. Fiul său, Ianis, în vârstă de 19 ani, ar putea să-i calce pe urme.

Mijlocaşul Viitorului a impresionat cu golul marcat din lovitură liberă pentru naţioana U21 a României, dar a obşinuit să aibă execuţii asemănătoarea cu cele ale tatălui său. Gheorghe Hagi este şi antrenor şi patron la echipa sa, iar în curând ar putea să-l lanseze pe Ianis într-un campionat de top al Europei", se arată în materialul BBC.

Steve Crossman, jurnalist BBC, l-a comparat pe Ianis cu doi jucători uriaşi: "E un talent nativ, genul lui Antonio Cassano sau Paul Gascoigne. Sunt din ce în ce mai puţini astfel de fotbalişti în lume. A avut un periplu la Fiorentina, care din păcate nu a funcţionat. Probabil a fost prea devreme. Dar Dumnezeule, copilul ăsta e incredibil de talentat! Loveşte mingea la fel de bine cu ambele picioare, execută cornerele din ambele părţi. A reuşit chiar să înscrie de la colţul terenului de câteva ori.

În weekend a marcat un gol fabulos din lovitură liberă pentru România U21. La un moment dat va trebui să părăsească echipa tatălui său. Este un fotbalist de urmărit".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici