Ibrahimovici: Danezii au vrut să mă retrag, dar eu i-am trimis pe toţi la pensie - VIDEO

Atacantul Zlatan Ibrahimovici, autorul golurilor echipei Suediei în meciul cu Danemarca, din manşa retur a barajului de calificare la Euro-2016, a afirmat că este foarte bucuros pentru calificarea la turneul final din Franţa, subliniind că a demonstrat că nu este bătrân, informează l'Equipe.

496 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovici: Danezii au vrut să mă retrag, dar eu i-am trimis pe toţi la pensie - VIDEO

Ibrahimovici: Danezii au vrut să mă retrag, dar eu i-am trimis pe toţi la pensie - (Imagine: Arhiva Mediafax/ AFP)

"Sunt foarte mulţumit. Pentru noi, pentru suporteri. Multe tâmpenii s-au spus în ultimul timp, dar noi am răspuns prezent şi acum mergem la Euro. Destinul a decis că trebuie să-mi închei cariera după un turneu final. Va fi ultimul? Nu ştiu. Mulţi oamenii au spus că sunt bătrân, că nu mai pot merge mai departe, dar după un astfel meci nu am avut impresia asta. Mi-am lăsat picioarele să vorbească. Danezii au vrut să mă retrag, dar eu le-am timis întreaga ţară la pensie", a declarat Ibrahimovici.

Echipa naţională a Suediei s-a calificat la Campionatul European din 2016, după ce a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Danemarcei, în manşa secundă a barajului pentru accederea la turneul final.

În tur, Suedia s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1.

Marţi, golurile suedezilor au fost marcat de Ibrahimovici, în minutele 19 şi 76, în timp ce pentru danezi au înscris Y. Poulsen '81 şi Vestergaard '90+1.

Danemarca va fi adversara României în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici