Ibrahimovici despre FC Barcelona: Probabil cea mai bună echipă care a jucat vreodată pe planetă

Fotbalistul formaţiei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, a declarat luni că adversara din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, FC Barcelona, este "probabil cea mai bună echipă care a jucat vreodată pe această planetă".

483 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovici despre FC Barcelona: Probabil cea mai bună echipă care a jucat vreodată pe planetă

Zlatan Ibrahimovici (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Va fi un meci greu. FC Barcelona este fără îndoială cea mai bună echipă actuală şi probabil cea mai bună echipă care a jucat vreodată pe această planetă. Îi ştim, le place să ţină mingea şi toată lumea cunoaşte posesia lor. Dar şi noi vom vrea posesie, suntem acasă", a spus Ibrahimovici.

Zlatan Ibrahimovici consideră că în prezent cu siguranţă cel mai bun fotbalist din lume este Lionel Messi. "A câştigat toate aceste Baloane de Aur. Poate ar trebui să i se dea numele Messi, să nu se mai numească Balonul de Aur, pentru că după părerea mea el va mai câştiga acest trofeu de câteva ori. Bate toate recordurile posibile. Nu ştiu dacă este cel mai bun din toate timpurile, trebuie să se retragă şi după aceea să ne pronunţăm în această privinţă. Acum e greu de spus", a precizat fotbalistul suedez.

Partida Paris Saint-Germain - FC Barcelona, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici