Zlatan Ibrahimovici va putea juca în meciul cu FC Barcelona. UEFA i-a redus suspendarea

Comisia de Apel a UEFA a decis, marţi, să-i reducă suspendarea atacantului echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, astfel că suedezul va putea juca în partida tur cu formaţia FC Barcelona, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

205 afișări
Imaginea articolului Zlatan Ibrahimovici va putea juca în meciul cu FC Barcelona. UEFA i-a redus suspendarea

Zlatan Ibrahimovici va putea juca în meciul cu FC Barcelona. UEFA i-a redus suspendarea (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Comisia de Disciplină a UEFA decisese ca Ibrahimovici să primească două etape de suspendare după cartonaşul roşu primit în meciul tur cu FC Valencia, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Comisia de Apel a acceptat recursul grupării franceze şi a redus la o etapă suspendarea lui Ibrahimovici, iar atacantul suedez şi-a ispăşit această sancţiune la meciul retur cu FC Valencia.

Partida Paris Saint-Germain - FC Barcelona, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, se va disputa la 2 aprilie, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici