Ilie Năstase: Eu doresc României ce i-au dorit politicienii de acum 100 de ani

Ilie Năstase (72 de ani) a transmis un mesaj dur, sâmbătă dimineaţă, cu ocazia Zilei Naţionale a României, unul în care a luat la ţintă actuala clasă politică şi a anunţat de ce nu va participa la ceremoniile organizate în Bucureşti.

293 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase: Eu doresc României ce i-au dorit politicienii de acum 100 de ani

Ilie Năstase: Eu doresc României ce i-au dorit politicienii de acum 100 de ani

"Cei îi doresc României? În orice caz, nu ce îi doresc politicienii de azi. Eu doresc României ce i-au dorit politicienii de acum 100 de ani, pentru că dacă nu erau ei, nu eram nici acum uniţi. E ţara mea de dor, chiar dacă am plecat 25 de ani, cu turnee 30, dar România nu a plecat niciodată din mine. Doresc să fim mai buni unii cu alţii şi să avem politicieni ca atunci", a declarat Ilie Năstase, citat de fanatik.ro.

Anul trecut, primului lider mondial din istoria tenisului profesionist i-a fost îngrădit accesul la Parada Militară de 1 decembrie, iar "Nasty" nu a uitat momentul. De aceea, în 2018 Ziua Naţională îl va prinde la Focşani: "Îmi pare rău că anul trecut nu am fost la paradă şi anul acesta mă duc la Focşani, unde sunt oameni cumsecade. M-a invitat domnul Oprişan şi am zis că mă duc cu mare plăcere. Anul trecut m-au jignit foarte tare, eram cu copilul de 12 ani, care începuse să plângă. Aia a fost cea mai mare jignire pentru mine şi de asta mă duc la Focşani", a mai spus fostul mare sportiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici