Ilie Năstase: Nu ştiu cum îi cheamă pe suedezi, dar sunt jucători foarte buni de dublu

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a declarat, sâmbătă, după victoria echipei de dublu a României în Cupa Davis, că suedezii Isak Arvidsson şi Johan Brunstrom sunt jucători foarte buni de tenis, precizând, totuşi, că nu ştie cum îi cheamă.

85 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase: Nu ştiu cum îi cheamă pe suedezi, dar sunt jucători foarte buni de dublu

Ilie Năstase (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"A fost un meci echilibrat, suedezii sunt jucători buni de dublu, deşi nu ştiu cum îi cheamă. Au fost foarte buni. E mai bine că avem 2-1, pentru că noi trebuie să câştigăm un punct, iar ei două. Nu îi cunosc pe suedezi, nu i-am urmărit, nu ştiu dacă sunt cei mai buni de la ei. Trebuie să o luăm de jos şi să ajungem în Grupa Mondială", a spus Năstase.

Johan Brunstrom (34 de ani) ocupă locul 53 în clasamentul ATP de dublu, în timp ce Isak Arvidsson (22 de ani), se află pe poziţia 309 în aceeaşi ierarhie.

Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 7-6 (5), 6-3, cuplul Isak Arvidsson/Johan Brunstrom, astfel că România conduce la general Suedia cu 2-1 în întâlnirea de la Bucureşti, din Cupa Davis.

Meciul a durat două ore şi 42 de minute.

Vineri, Adrian Ungur a fost învins de Christian Lindell, scor 7-5, 7-6 (2), 6-4, iar Marius Copil s-a impus în faţa lui Elias Ymer, scor 6-2, 6-3, 6-2.

Duminică, Adrian Ungur îl va întâlni pe Elias Ymer, de la ora 11.30, iar Marius Copil va juca împotriva lui Christian Lindell.

Echipa care va câştiga întâlnirea va rămâne în Grupa I, Zona Euro/Africană, iar echipa care va pierde va juca barajul pentru menţinerea în Grupa I cu Letonia sau Austria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici