IMAGINEA ZILEI | Serena Williams, discuţii cu Darren Cahill la Miami

Încă o dovadă că antrenorul Simonei Halep este extrem de apreciat în lumea tenisului! Serena Williams, cea mai titrată jucătoare din lume, s-a întreţinut cu Darren Cahill la Miami, scrie prosport.ro

1343 afișări
Imaginea articolului IMAGINEA ZILEI | Serena Williams, discuţii cu Darren Cahill la Miami

IMAGINEA ZILEI | Serena Williams, discuţii cu Darren Cahill la Miami

Serena Williams şi Darren Cahill s-au amuzat împreună miercuri dimineaţă, la turneul caritabil "Miami All Star Tennis for Charity”, destinat strângerii de fonduri pentru organizaţia ACEing Autism. Proaspăta mămică s-a dus să glumească cu Darren, făcând haz de necaz după ce americanca a lovit-o din greşeală cu mingea pe Simona Halep.

Dar protagoniştii partidelor demonstrative au generat multe faze haioase, pe care Serena Williams a ţinut să le comenteze cu antrenorul australian.

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici