Începe "curăţenia de iarnă" la Dinamo. Clubul s-a despărţit de trei jucători astăzi: Shalaj, Feussi şi Abraham

FC Dinamo a încheiat astăzi colaborarea cu trei jucători, mijlocaşul elveţian Gezim Shalaj, fundaşul camerunez Patrice Feussi şi portarul Gabriel Abraham.

407 afișări
Imaginea articolului Începe "curăţenia de iarnă" la Dinamo. Clubul s-a despărţit de trei jucători astăzi: Shalaj, Feussi şi Abraham

Începe "curăţenia de iarnă" la Dinamo. Clubul s-a despărţit de trei jucători astăzi: Shalaj, Feussi şi Abraham (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Dinamo a reziliat contractul cu Gezim Shalaj

Conducerea grupării FC Dinamo a reziliat, vineri, de comun acord, contractul cu mijlocaşul elveţian Gezim Shalaj, informează site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Transferat la Dinamo în acest sezon competiţional, Gezim Shalaj a adunat, în tricoul echipei din Ştefan cel Mare, 169 de minute în şapte partide din Liga I.

În sezonul 2014-2015, mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a evoluat la echipa Pandurii Târgu Jiu.

În ultima perioadă, au mai părăsit echipa Dinamo jucătorii Antonio Ghomsi, Ricky Van Haren şi Aljosa Vojnovici.

Dinamo anunţă despărţirea de Patrice Feussi şi Gabriel Abraham

"FC Dinamo Bucureşti anunţă încheierea raporturilor contractuale cu Patrice Feussi şi Gabriel Abraham", se arată pe site-ul grupării bucureştene.

Transferat la începutul acestui sezon la Dinamo, fundaşul camerunez Patrice Feussi a evoluat în 13 meciuri, în toate competiţiile, în tricoul alb-roşu.

Sosit la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare în luna iulie a acestui an, portarul Gabriel Abraham a fost rezervă în trei meciuri din Liga I şi a evoluat doar pentru echipa secundă a clubului.

În ultima perioadă, au mai părăsit echipa Dinamo jucătorii Gezim Shalaj, Antonio Ghomsi, Ricky Van Haren şi Aljosa Vojnovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici