Indian Wells nu va cere dovada vaccinării anti-COVID-19 pentru spectatori

Fanii tenisului care vor participa la turneul Indian Wells din sudul Californiei în luna martie a anului viitor nu vor fi obligaţi să dovedească faptul că sunt vaccinaţi împotriva COVID-19 înainte de a intra în tribune, au anunţat organizatorii, conform Reuters.

153 afișări
Imaginea articolului Indian Wells nu va cere dovada vaccinării anti-COVID-19 pentru spectatori

Indian Wells nu va cere dovada vaccinării anti-COVID-19 pentru spectatori

Schimbarea politicii a fost făcută în urma consultării cu experţi în domeniul sănătăţii, a precizat turneul într-un comunicat.

"BNP Paribas Open 2023 nu va solicita dovada vaccinării împotriva COVID-19 pentru fanii care participă la evenimentul de la Indian Wells Tennis Garden", se arată în comunicat, cu referire la denumirea oficială a acestuia. "Vom continua să monitorizăm îndeaproape situaţia până la turneu şi vom reevalua orice politică, dacă este necesar".

Prestigiosul eveniment Masters 1000 din deşertul din sudul Californiei a fost unul dintre primele evenimente sportive majore care au fost anulate în martie 2020, când virusul a început să se instaleze în Statele Unite.

Anul acesta, fanilor li s-a cerut să prezinte dovada digitală de vaccinare, dar nu au existat restricţii de capacitate şi nu au fost necesare măşti.

Turneul a declarat că politica sa privind permisiunea de a se consuma alimente în interior va fi evaluată mai aproape de eveniment, care începe cu calificările pe 6 martie şi se încheie pe 19 martie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici