Inter a ajuns în finala Europa League

  • Inter Milano a obţinut o victorie categorică împotriva lui Şahtior
  • Lautaro Martinez şi Romelu Lukaku au reuşit câte o dublă în succesul cu 5-0
  • Inter o va întâlni vineri pe Sevilla în finala pentru marele trofeu
735 afișări
Imaginea articolului Inter a ajuns în finala Europa League

Sursa foto: profimedia

Inter Milano nu a avut milă de Şahtior în semifinalele Europa League. Lautaro Martinez şi Lukaku au ajuns la 54 de goluri marcate în acest sezon. Ultimele 4 reuşite au venit în poarta lui Şahtior.

 
Inter o va întâlni în finala Europa League pe Sevilla iar belgianul Lukaku are şansa de a-l egala pe "Fenomenul" Ronaldo. Acesta marcat 34 de goluri în sezonul de debut la Inter, cu unul mai mult decât are Lukaku în prezent.
 
Romelu Lukaku - Atacant Inter Milano: Echipa se descurcă foarte bine. Toată lumea încearcă să dea totul. Am lucrat din greu în cantonamentul pe care l-am avut. A fost dificil, dar cred că acum se văd rezultatele efortului pe care l-am depus. Fizic şi tactic cred că toată lumea e la 100%. Suntem aici să câştigăm, dar cred că echipa împotriva căreia vom juca e favorită.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici