INTERVIU - Torje: Dinamo poate câştiga atât cu Steaua, cât şi cu Rapid

Mijlocaşul formaţiei Udinese, Gabriel Torje, consideră că fosta sa echipă, Dinamo, poate câştiga atât meciul cu Steaua, din penultima etapă a Ligii I, cât şi pe cel cu Rapid, din finala Cupei României, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

332 afișări
Imaginea articolului INTERVIU - Torje: Dinamo poate câştiga atât cu Steaua, cât şi cu Rapid

Gabriel Torje (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Aflat în vacanţă, Torje a acordat un interviu site-ului oficial al clubului Dinamo pe care îl redăm în integralitate:

Reporter: - Gabi, felicitări pentru sezonul în Serie A! 23 meciuri şi două goluri în tricoul lui Udinese, locul 3 în Italia şi o calificare în preliminariile Ligii Campionilor...

Gabriel Torje: - Mă bucur că am obţinut un rezultat pe care nimeni nu şi-l putea imagina la începutul sezonului. Am terminat campionatul în faţa unor echipe foarte puternice ale fotbalului italian. În momentele decisive am strâns rândurile, deoarece aveam o şansă unică şi am reuşit să obţinem ce ne-am dorit. Ne-am bucurat pentru această reuşită, dar acum trebuie să privim spre grupele Ligii Campionilor! În ceea ce mă priveşte, sper să devin unul dintre jucătorii de bază ai echipei în sezonul viitor. Am depăşit perioada de acomodare, am învăţat limba, cunosc grupul şi sunt obişnuit să fac performanţă pentru că am crescut cu acest spirit de învingător.

Reporter: - Ce urmează pentru tine?

Gabriel Torje: - Am primit acceptul clubului Udinese pentru a mă pregăti în "Ştefan cel Mare" până pe 25 mai, când mă voi alătura lotului echipei naţionale pentru meciurile amicale cu Austria şi Elveţia. Mă întorc acasă, la "câinii" mei! Sunt suporterul numărul unu al dinamoviştilor la meciurile cu Steaua şi Rapid. Sunt convins că Dinamo se poate impune în ambele partide! Îmi pregătesc vocea pentru "Hai Dinamo!".

Reporter: - Au mai rămas câteva ore până la "unicul derbi"...

Gabriel Torje: - Voi fi în tribune, nu pot să stau în faţă televizorului! Pentru fani, pentru dinamoviştii din toată lumea, "câinii" se pot impune în derbi chiar dacă echipa nu mai are şanse la titlu. Nu ar fi nici o surpriză, chiar nu înţeleg de ce Steaua este favorită! În astfel de meciuri nu contează locul ocupat în clasament, banii nu au valoare, iar speculatiile sunt hilare!

Reporter: - Crezi că Dinamo poate câştiga Cupa României?

Gabriel Torje: - Finala cu Rapid este extrem de importantă pentru palmaresul clubului, pentru un trofeu pe care Dinamo, cu siguranţă, îl merită în acest an! Sunt convins că "Arena Naţională" va fi dominată de suporterii dinamovişti la finala Cupei României!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici