Ionel Ganea îi critică pe Hagi şi Popescu: Lasă, frate, părinţii să-şi ia copiii acasă

  • Ionel Ganea a avut un disurs dur la adresa lui Gheorghe Hagi şi Gică Popescu
  • Ganea le reproşează celor doi oficiali de la FC Viitorul că nu îi permit fiului său, George, să vină acasă
  • Fostul internaţional spune că sezonul nu se va mai relua din cauza pandemiei de coronavirus
451 afișări
Imaginea articolului Ionel Ganea îi critică pe Hagi şi Popescu: Lasă, frate, părinţii să-şi ia copiii acasă

Ionel Ganea îi critică pe Hagi şi Popescu: Lasă, frate, părinţii să-şi ia copiii acasă

Epidemia de coronavirus a produs un conflict între foştii internaţionali români. Ionel Ganea i-a criticat pe Gică Hagi şi Gică Popescu, oficialii celor de la FC Viitorul, pentru că nu i-ar fi permis fiului său, George, să revină acasă de la Constanţa.

Ionel Ganea a avut un discurs dur la adresa lui Gheorghe Hagi şi Gică Popescu. Acesta le reproşează celor doi oficiali de la FC Viitorul că nu îi permit fiului său, George, să vină acasă.

„Dacă pe Ianis îl ţineau ăia în Scoţia, ce-ar fi zis atunci?!”, a fost reacţia nervoasă a lui Ionel Ganea, după ce Hagi şi Popescu nu l-au lăsat pe fiul său să plece de la Constanţa.

„Sunt foarte mâhnit, supărat, pe Gică Hagi şi pe Gică Popescu. Alte cluburi i-au lăsat pe fotbalişti să plece la famiile lor, că le-o fi greu şi ălora. Oricum, campionatul nu se mai reia. Nu ştiu de ce se forţează nota! E clar că nu se reia. Vorbim pe presupuneri? Situaţie complicată, dar e clar nu se mai joacă fotbal sezonul acesta. Iar Hagi cu Popescu ce-au făcut?! Şi-au luat copiii şi-au plecat la Bucureşti sau la Pipera, unde s-au dus... Au fugit imediat şi s-au dus! Dacă pe Ianis îl ţineau ăia în Scoţia, ce-ar fi zis atunci?! Cum e George al meu la Constanţa, la bloc. Gata, au plecat în Capitală! Şi-au luat copiii şi-au plecat primii! Lasă, frate, părinţii să-şi ia copiii acasă! Mai e cineva interesat de altceva decât de familie, de copii. Importantă e sănătatea şi viaţa omului, se mai gândeşte cineva la fotbal. Noi avem haos în spitale, se complică viaţa, nu mai reia nimeni niciun campionat, cu toate calculele din lume”, a spus Ionel Ganea, potrivit gsp.ro.

George Ganea are 20 de ani şi este legitimat la FC Viitorul din februarie 2019. În acest sezon, el a reuşit trei goluri şi patru pase decisive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici