Ionuţ Badea va avea în staful de la Pandurii şi un psiholog

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Ionuţ Badea, a prezentat, marţi, staful tehnic alături de care va pregăti formaţia gorjeană, printre colaboratorii săi aflându-se şi un psiholog.

142 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea va avea în staful de la Pandurii şi un psiholog

Ionuţ Badea va avea în staful de la Pandurii şi un psiholog (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Astfel, Ionuţ Badea va fi ajutat la pregătire de antrenorul secund Dragoş Radu, antrenorul cu portarii Vasile Stan, de preparatorul fizic italian Luigi Maione şi de psihologul Petruţa Coman din Piteşti.

Petruţa Coman este acelaşi psiholog cu care Badea a colaborat şi la Internaţional Curtea de Argeş. Tehnicianul a explicat că este o necesitate existenţa unui profesionist în domeniu în staful oricărei echipe.

"Aducerea unui psiholog într-un staff al unei echipe de fotbal de performanţă este o necesitate pentru că odată cu creşterea noastră ca antrenori vor creşte şi jucătorii. Atunci când jucătorii vor lucra pe grupuri cu psihologul, asta nu înseamnă că ei au o problemă. Psihologul nu lucrează cu cazuri patologice ci lucrează foarte mult pentru dezvoltare personală, de introducere a mentalităţii de învingător", a spus Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici