Pandurii Târgu Jiu rămâne în Liga I, în locul echipei Internaţional Curtea de Argeş

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că echipa Pandurii Târgu Jiu, retrogradată la sfârşitul sezonului trecut, va evolua în noul sezon în Liga I, în locul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, care s-a retras.

32 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu rămâne în Liga I, în locul echipei Internaţional Curtea de Argeş

Pandurii Târgu Jiu rămâne în Liga I, în locul echipei Internaţional Curtea de Argeş (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Discuţiile s-au finalizat, Pandurii Târgu Jiu e oficial în Liga I. Ieri şi azi au avut loc discuţiile şi, conform regulamentului, Pandurii a luat locul echipei Internaţional Curtea de Argeş. Nu avem cunoştinţă dacă a fost vorba şi de o sumă de bani. Totul s-a desfăşurat conform regulamentului şi Pandurii vor juca în Liga I. Toate actele au fost depuse la Liga Profesionistă de Fotbal, totul e în regulă", a declarat Dragomir, pentru MEDIAFAX.

La finalul sezonului trecut, echipa Pandurii Târgu Jiu a ocupat locul 15 în clasament, retrogradând în Liga a II-a, iar Internaţional Curtea de Argeş s-a situat pe poziţia a 14-a, care asigura prezenţa în prima ligă şi în campionatul următor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici