Ionuţ Negoiţă, finanţator Dinamo: Ne retragem din campionat dacă nu suntem arbitraţi corect

Dinamo a pierdut meciul cu FC Botoşani, scor 1-2, dar arbitrul a fost cel care a avut un cuvânt greu de spus, nu jucătorii. Centralul Lucian Rusandu a greşit la penalty-ul acordat moldovenilor, penalty care a decis soarta celor trei puncte.

1167 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Negoiţă, finanţator Dinamo: Ne retragem din campionat dacă nu suntem arbitraţi corect

Ionuţ Negoiţă, finanţator Dinamo: Ne retragem din campionat dacă nu suntem arbitraţi corect

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a avut o reacţie dură la adresa arbitrajului, însă finanţatorul Ionuţ Negoiţă ameninţă cu retragerea din campionat.

"Nu ştiu dacă mai ajungem în play-off din cauza mizeriei de arbitraj. Am pierdut 6-7 puncte. Au fost depăşite limitele bunului simţ de foarte multă vreme. E bătaie de joc. Orice lucru are o limită. Era posibil să câştigăm acest meci şi nu trebuia, poate erau altele temele. Vreau să se întâmple ceva, să vedem cum putem protesta.

E al cincilea meci în care suntem dezavantajaţi fără nicun dubiu. Nu ştiu dacă nu ne vrea cineva în play-off. Tot aud că sunt foşti arbitri care sunt pe la echipe, şi la Botoşani, cu vechi prietenii, cu afinităţi. Ce mă interesează pe mine e faptul că suntem furaţi ca-n codru.

E golănie. Trebuie să fim trataţi corect, Investim bani în ce facem. E incredibil. Nu mai poate continua aşa. Ne retragem din campionat dacă se mai întâmplă. Vorbesc chiar serios. Nu merită să cheltuim bani. Sunt extrem de supărat. Vedem ce e de făcut. E vorba de multă bătaie de joc faţă de noi"
, a declarat Negoiţă la DigiSport.

FC Botoşani a câştigat cu scorul de 2-1 meciul disputat, sâmbătă, împotriva echipei Dinamo Bucureşti, în etapa a 11-a din Liga 1. În urma acestui rezultat, FC Botoşani a ajuns la 19 puncte şi a urcat pe locul 3, în timp ce Dinamo rămâne pe 5, cu 16 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici