Suporterii echipei CSU Suceava s-au luat la bătaie cu jandarmii în pauza unui meci de handbal

Pauza partidei de handbal dintre CSU Suceava şi HC Vaslui a fost una plină de evenimente. Jandarmii şi suporterii suceveni prezenţi la meci au intrat în conflict, iar unul dintre fanii echipe considerată gazdă s-a ales cu capul spart.

325 afișări
Imaginea articolului Suporterii echipei CSU Suceava s-au luat la bătaie cu jandarmii în pauza unui meci de handbal

Suporterii echipei CSU Suceava s-au luat la bătaie cu jandarmii în pauza unui meci de handbal

Susţinătorii echipei din Suceava afirmă, într-o postare pe Facebook, că au fost provocaţi fanii celor de la Botoşani, iar forţele de ordine au dat dovadă de exces de zel.

"Astăzi , în pauza meciului de handbal între CSU Suceava si HC Vaslui , disputat la Botoşani , suporterii celor de la Suceava au fost provocaţi de suporterii locali de la Botoşani şi totul s-a terminat cu o bataie între Jandarmeria Română si cei de la Suceava", scriu fanii suceveni pe Facebook.

Partida de handbal masculin dintre CSU Suceava şi HC Vaslui s-a disputat vineri seară şi s-a încheiat cu scorul de 23-19 pentru suceveni. Meciul s-a disputat în Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" din Botoşani din pricina faptului că în sala din Suceava se schimbă parchetul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici