Iordănescu, înaintea meciului cu Insulele Feroe: Acest teren sintetic nu este unul care să ne avantajeze

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, sâmbătă, că pentru echipa naţională terenul sintetic pe care se va disputa duminică meciul cu reprezentativa Insulelor Feroe nu este unul care să avantajeze, informează digisport.ro.

2419 afișări
Imaginea articolului Iordănescu, înaintea meciului cu Insulele Feroe: Acest teren sintetic nu este unul care să ne avantajeze

Iordănescu, înaintea meciului cu Insulele Feroe: Acest teren sintetic nu este unul care să ne avantajeze (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Am venit aici, după jocul cu Finlanda, după ce am făcut un singur antrenament la Bucureşti, pe terenul sintetic de la Mogoşoaia, şi cu doar o parte dintre jucători. Pentru noi, pentru echipa noastră naţională, acest teren sintetic nu este unul care să ne avantajeze. Cred că jucătorii din ţară joacă o singură dată pe stagiune la Chiajna, în asemenea condiţii. Nu ştiu dacă Răzvan Raţ sau Paul Andone au jucat prin Spania pe astfel de terenuri", a spus Iordănescu.

Meciul Insulele Feroe - România, din ultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, este programat duminică, la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici