Iorgulescu propune ca semifinalele Cupei Ligii să se dispute în cuplaj pe Arena Naţională

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a propus, luni, ca partidele din semifinalele Cupei Ligii Adeplast să se dispute în cuplaj pe Arena Naţională din Bucureşti, o decizie în acest sens urmând să se ia după consultarea celor patru echipe participante.

70 afișări
Imaginea articolului Iorgulescu propune ca semifinalele Cupei Ligii să se dispute în cuplaj pe Arena Naţională

Iorgulescu propune ca semifinalele Cupei Ligii să se dispute în cuplaj pe Arena Naţională (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Cu ani în urmă se făceau cuplaje şi vreau să le propun cluburilor dacă ar fi de acord să joace meciurile în cuplaj, şi turul şi returul, pe Arena Naţională din Bucureşti. La încasări vor fi unele discuţii, dar se poate face un algoritm în funcţie de media spectatorilor. Adică după scăderea cheltuielilor să se facă plata după acest algoritm. În principiu de la televiziuni am acordul, de la ALPAB am acordul, să vedem acum. Cu datele este o problemă, pentru că la meciurile retur se joacă Liga Campionilor şi pe 29 joacă echipa naţională cu Insulele Feroe. Acum este o temă, o discutăm şi dacă vom fi de acord toţi atunci mă gândesc că e un eveniment şi e important să ridicăm nivelul competiţiei. Dacă nu, se va juca după cum se ştie pe 16-17 în februarie şi returul pe 11-12 în martie. Acum, hotărârea privind cuplajele este la cele patru cluburi", a declarat Iorgulescu într-o conferinţă de presă.

Conform tragerii la sorţi de luni, semifinalele Cupei Ligii sunt Steaua - Astra Giurgiu şi Pandurii Târgu Jiu - Dinamo Bucureşti. Steaua şi Pandurii vor juca prima manşă pe teren propriu.

Meciurile din semifinale se vor disputa în intervalul 16-18 februarie (turul) şi 10-12 martie (returul).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici