Irina Begu a fost eliminată de Bianca Andreescu în primul tur de la Indian Wells

Irina Begu nu a rezistat în faţa jucătoarei Bianca Andreescu. Irina a fost eliminată încă din primul tur de la Indian Wells de sportiva de 18 ani, care s-a impus în trei seturi, 6-7, 6-3, 6-3, după două ore şi 25 de minute de joc.

1099 afișări
Imaginea articolului Irina Begu a fost eliminată de Bianca Andreescu în primul tur de la Indian Wells

Irina Begu a fost eliminată de Bianca Andreescu în primul tur de la Indian Wells

Irina Begu a început bine jocul, a condus cu 5-1, dar Bianca a revenit în meci, iar soarta primului set s-a decis la tie-break, unde Irina s-a impus.

În setul secund, Bianca Andreescu a câştigat, 6-3, şi a trimis meciul în decisiv, set pe care l-a câştigat cu acelaşi scor, 6-3. În turul doi, Bianca o va întâlni pe slovaca Dominika Cibulkova, favorita numărul 32

Pe tabloul principal feminin de la Indian Wells au mai rămas două românce, Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu. Cele două vor debuta la acest turneu începând cu turul doi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici