István Kovács arbitrează în play-off-ul Ligii Campionilor

Arbitrul român István Kovács a fost delegat de UEFA la partida Copenhaga (Danemarca) – Rakow (Polonia), din returul play-off-ului Ligii Campionilor.

181 afișări
Imaginea articolului István Kovács arbitrează în play-off-ul Ligii Campionilor

Partida este programată miercuri, 30 august, cu începere de la ora 22:00, pe Parken, în Copenhaga. În tur, danezii s-au impus cu 1-0.

Istvan Kovacs îi va avea alături pe asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Horaţiu Feşnic. În camera VAR se vor afla, din Ţările de Jos, Pol van Boekel şi Dennis Higler.

Rakow, campioana Poloniei, îi are în componenţă pe internaţionalii români Deian Sorescu şi Bogdan Racoviţan.

Tot în play-off-ul cupelor europene, de această dată în Europa League, Alexandru Deaconu va fi observator de arbitri la partida Aberdeen (Scoţia) – BK Hacken (Suedia). Acesta va superviza o brigadă condusă la centru de Daniel Sierbert (Germania).

Doi arbitri români în programul UEFA de talente şi mentorat

În aceste zile, în perioada 29-31 august, Marian Barbu şi Ana Maria Terteleac sunt arbitrii din România care participă, la sediul UEFA, la noua ediţie a programului de talente şi mentorat dedicat arbitrilor de perspectivă de pe continent. La eveniment participă şi preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici