Istvan Kovacs, invitat să arbitreze la Cupa Naţiunilor din Golf

Arbitrul român Istvan Kovacs şi brigada sa din care mai fac parte asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene se află în Iraq, unde au fost invitaţi să arbitreze partide la ediţia cu numărul 25 a Cupei Naţiunilor din Golf, în perioada 6-19 ianuarie 2023, informează frf.ro.

238 afișări
Imaginea articolului Istvan Kovacs, invitat să arbitreze la Cupa Naţiunilor din Golf

Istvan Kovacs, invitat să arbitreze la Cupa Naţiunilor din Golf

Arbitrii români vor conduce meciul de deschidere de vineri, 6 ianuarie, dintre Iraq şi Oman.

În competiţie mai participă naţionalele din Yemen, Arabia Saudită, care completează grupa A, respectiv Bahrain, Kuweit, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, în grupa B.

Turneul se dispută pe stadioanele Basra International şi Olimpic Al-Minaa din Basra, Iraq.
Bahrain este deţinătoare trofeului pe care l-a câştigat în 2019.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici