Jocurile Olimpice de la Rio: Înotătorul american Ryan Lochte şi alţi trei sportivi au fost jefuiţi

Înotătorul american Ryan Lochte, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, şi alţi trei membri ai echipei olimpice de nataţie a Statelor Unite au fost jefuiţi duminică la Rio de Janeiro, notează Reuters.

4182 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la Rio: Înotătorul american Ryan Lochte şi alţi trei sportivi au fost jefuiţi

Jocurile Olimpice de la Rio: Înotătorul american Ryan Lochte şi alţi trei sportivi au fost jefuiţi(Imagine:AFP)

Lochte, Gunnar Bentz, Jack Conger şi Jimmy Feigen au fost opriţi pe stradă de către hoţi deghizaţi în uniforme de poliţişti, care le-au cerut bani şi obiecte personale. Comitetul Internaţional Olimpic a precizat că toţi cei patru sportivi se află în siguranţă şi cooperează cu autorităţile braziliene.

Cei patru sportivi americani se întorceau de la o petrecere a echipei olimpice franceze şi erau aproape de satul olimpic. Mama înotătorului Ryan Lochte a precizat că fiul său este extrem de afectat în urma acestui incident.

Ryan Lochte a participat la două probe din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio, câştigând medalia de aur la 4x200 de metri liber.

Autorităţile din Brazilia au detaşat peste 80.000 de poliţişti şi soldaţi pentru a patrula în Rio de Janeiro pe durata Jocurilor Olimpice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici