Jocurile Olimpice de la Soci: Calificările la snowboardcross au fost anulate, proba masculină urmând să aibă loc marţi. Proba masculină de biatlon mass-start 15 kilometri, amânată

Calificările probei masculine de snowboardcross din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci, programate astăzi, la ora locală 11.00 (09.00 ora României) au fost anulate din cauza ceţii, au anunţat organizatorii competiţiei.

239 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la Soci: Calificările la snowboardcross au fost anulate, proba masculină urmând să aibă loc marţi. Proba masculină de biatlon mass-start 15 kilometri, amânată

Jocurile Olimpice de la Soci: Calificările la snowboardcross au fost anulate ((Imagine: Mediafax Foto/AFP)

JO-Soci: Proba masculină de snowboardcross, amânată pentru marţi

Proba masculină de snowboardcross, prevăzută luni la Jocurile Olimpice de la Soci, a fost amânată din cauza ceţii pentru marţi, la ora locală 10.30 (08.30 - ora României), au anunţat organizatorii.

Cele două manşe de calificare nu vor mai avea loc, iar proba va începe direct cu tabloul final.

Din cauza ceţii de la parcul Roza Hutor, calificările au fost mai întâi anulate luni dimineaţă, iar debutul fazei finale a fost menţinut la ora locală 13.30. Însă ceaţa nu s-a ridicat astfel că organizatorii au decis să amâne proba cu 24 de ore.

Potrivit Federaţiei internaţionale de schi (FIS), care organizează probele olimpice de snowboard, concurenţii vor fi plasaţi pe tabloul final în funcţie de numărul de puncte în clasamentul FIS.

Proba masculină de biatlon mass-start 15 kilometri de la JO a fost amânată din nou

Proba de biatlon mass-start din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, amânată de duminică pentru luni, la ora locală 10.00 (08.00 ora României), va avea loc cu începere de la ora locală 15.30 (13.30), fiind reprogramată din cauza ceţii şi a situaţiei zăpezii de pe parcurs.

Iniţial, această probă ar fi trebuit să se desfăşoare duminică, de la ora locală 19.00 (17.00 ora României). Însă ceaţa i-a determinat pe organizatori să amâne proba iniţial cu o oră, iar apoi pentru luni dimineaţa.

Proba feminină de biatlon mass-start 12,5 kilometri este programată luni seară, la ora locală 19.00 (17.00).

Luni a fost amânat din cauza ceţii şi startul calificărilor la snowboardcross masculin, programat iniţial la ora locală 11.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici