Jocurile Olimpice: Surorile Williams şi-au păstrat titlul olimpic la dublu

Serena şi Venus Williams şi-au păstrat titlul olimpic în concursul de tenis din proba de dublu feminin de la Jocurile Olimpice de la Londra, după ce au trecut în finală de sportivele cehe Andrea Hlavackova şi Lucie Hradecka, scor 6-4, 6-4, duminică, la Wimbledon.

130 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice: Surorile Williams şi-au păstrat titlul olimpic la dublu

Jocurile Olimpice: Surorile Williams şi-au păstrat titlul olimpic la dublu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acesta este al treilea titlu pentru surorile Williams, care s-au impus la Sydney în 2000 şi la Beijing în 2008.

Serena câştigă a doua medalie olimpică de aur la Londra, după ce s-a impus la simplu feminin în faţa rusoaicei Maria Şarapova (6-0, 6-1).

Venus a fost campioană olimpică la simplu la Sydney, după ce a trecut de rusoaica Elena Dementieva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici