Jose Mourinho a refuzat postul de selecţioner al Angliei în 2007: Eram prea tânăr şi eram mândru

Antrenorul portughez al echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat, duminică, în presa britanică, că a refuzat postul de selecţioner al naţionalei Angliei în 2007, după demiterea lui Steve McClaren.

201 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho a refuzat postul de selecţioner al Angliei în 2007: Eram prea tânăr şi eram mândru

Jose Mourinho a refuzat postul de selecţioner al Angliei în 2007 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Federaţia Engleză m-a contactat înaintea unui meci amical cu Franţa, la Paris, dar am refuzat. Eram prea tânăr şi eram mândru. Ar fi trebuit să fiu motivat, dar postul de selecţioner nu mă satisfăcea complet în acel moment", a spus Mourinho pentru The Independent.

Federaţia Engleză l-a numit la cârma naţionalei în acel moment pe italianul Fabio Capello, care a calificat reprezentativa Albionului la Cupa Mondială din 2010 şi la Campionatul European din 2012.

Jose Mourinho, în vârstă de 50 de ani, a pregătit în cariera sa formaţiile Benfica Lisabona, Uniao Leiria, FC Porto, Chelsea Londra, Internazionale Milano şi Real Madrid. Di această vară, portughezul a revenit la Chelsea Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici