Jose Mourinho ar fi semnat un precontract cu Manchester United - presă

Jose Mourinho (53 de ani) ar fi semnat, cu Manchester United, un precontract şi ar urma să devină, din vară, managerul echipei în următoarele trei sezoane, anunţă, vineri, jurnaliştii britanici.

248 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho ar fi semnat un precontract cu Manchester United - presă

Jose Mourinho ar fi semnat un precontract cu Manchester United - presă (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Înţelegerea prevede un salariu de 16 milioane de lire sterline pe sezon. Mourinho ar urma să vină la United în vară, chiar dacă suporterii echipei Manchester United doresc înlocuirea imediată a managerului actual, Louis Van Gaal (64 de ani). United a fost învinsă, joi, cu scorul 2-1, de Midtjylland, din Danemarca, în 16-imile de finală ale Europa League, iar în campionat, se află pe locul cinci, cu 41 de puncte, la 12 în spatele liderului Leicester.

Mourinho a fost demis de la Chelsea în decembrie 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici