Jose Mourinho: Soţia m-a convins să nu preiau naţionala Angliei în 2007

Tehnicianul echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat, luni, că soţia sa, Matilde, l-a convins să refuze postul de selecţioner al reprezentativei Angliei în decembrie 2007.

103 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho: Soţia m-a convins să nu preiau naţionala Angliei în 2007

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost o decizie bună. Soţia mea a avut dreptate. Ea mi-a spus să refuz oferta. Nu sunt omul care să aştept doi ani pentru a juca o competiţie importantă. Nu pot sta doi ani să joc cu San Marino şi Kazahstan. Elevii mei de la Chelsea, Lampard, Terry şi Cole, îmi tot spuneau să accept oferta, dar mi-am ascultat soţia şi bine am făcut", a spus Mourinho.

Jose Mourinho, în vârstă de 51 de ani, îşi încheiase în acel moment prima perioadă petrecută la Chelsea şi ar fi urmat să-l înlocuiască la naţionala Angliei pe Steve McLaren.

În cele din urmă, Federaţia Engleză de Fotbal l-a numit în funcţia de selecţioner pe italianul Fabio Capello, iar Mourinho a ajuns la Internazionale Milano unde a reuşit tripla campionat - Cupa Italiei - Liga Campionilor în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici