Jucătoarea de tenis Danielle Collins, diagnosticată cu artrită reumatoidă

Jucătoarea americană de tenis, Danielle Collins (33 WTA), a fost diagnosticată cu o boală autoimună, artrită reumatoidă.

202 afișări
Imaginea articolului Jucătoarea de tenis Danielle Collins, diagnosticată cu artrită reumatoidă

Jucătoarea de tenis Danielle Collins, diagnosticată cu artrită reumatoidă

Danielle Collins a anunţat acest lucru printr-o postare pe instagram, în care a spus: ”Este o zi dificilă pentru mine deoarece trebuie să vă anunţ că am fost diagnosticată cu artrită reumatoidă. Nu m-am simţit bine de ceva vreme, dar este şi un sentiment de uşurare pentru că am aflat cauza durerilor mele. Cu siguranţă nu sunt prima persoană diagnosticată. Am început tratamentul şi abia aştept să urmez această provocare a vieţii. Fără niciun dubiu, fiecare zi cu sănătate este un cadou şi sunt 100% decisă să continui lupta atât pe teren cât şi în afara lui”.

Collins nu este singura jucătoare diagnosticată cu artrită cronică. Caroline Wozniacki suferă şi ea de aceeaşi afecţiune.

Artrita reumatoidă este o boală frecventă care afectează articulaţiile încheieturilor.

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici