Jucătorii de la o echipă din Bundesliga renunţă la salarii în timpul pandemiei de coronavirus

Jucătorii echipei Union Berlin au renunţat la salarii în timpul pandemiei de coronavirus, după ce clubul a anunţat că situaţia financiară devine una foarte dificilă în această perioadă.

66 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la o echipă din Bundesliga renunţă la salarii în timpul pandemiei de coronavirus

Jucătorii de la o echipă din Bundesliga renunţă la salarii în timpul pandemiei de coronavirus

De asemenea, salariile antrenorilor şi celorlalţi angajaţi au fost micşorate.

Formaţia din Bundesliga nu a precizat cât timp va dura această măsură.

„Sunt circumstanţe excepţionale pe care trebuie să le gestionăm. Conducerea, stafful tehnic şi echipa au muncit din greu în ultimele luni pentru a asigura succesul în Bundesliga. Acum renunţă la mulţi bani pentru a trece împreună prin această criză. Acest gest nu poate fi răsplătit îndeajuns. În numele întregii conduceri, vreau să le mulţumesc pentru sprijin", a arătat Dirk Zingler, preşedintele Union Berlin, într-un comunicat.

Prima echipă din Bundesliga care a decis să renunţe la salarii a fost Borussia Monchengladbach.

Ulterior, cei de la Bayern Munchen şi Borussia Dortmund au fost de acord să primească mai puţini bani în aceată perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici