Jurnaliştii italieni au lăudat prestaţia echipei CS U Craiova în meciul cu AC Milan/ Reporterii de la AS, impresionaţi de Rivaldinho: Aşa tată, aşa fiu

Milan a făcut 10 transferuri în această vară, echipa nu este omogenizată, nu are ritm de joc, însă Montella are în lot fotbalişti de zeci de milioane de euro, jucători care pot decide oricând un meci. Craiova a făcut o partidă excepţională, lucrur remarcat şi de presa din Italia.

2433 afișări
Imaginea articolului Jurnaliştii italieni au lăudat prestaţia echipei CS U Craiova în meciul cu AC Milan/ Reporterii de la AS, impresionaţi de Rivaldinho: Aşa tată, aşa fiu

Jurnaliştii italieni au lăudat prestaţia echipei CS U Craiova în meciul cu AC Milan/ Jurnaliştii de la AS, impresionaţi de Rivaldinho: Aşa tată, aşa fiu (Imagine: Remus Badea / MEDIAFAX FOTO)

Jurnaliştii italieni au fost impresionaţi de oamenii din defensiva oltenilor, l-au remarcat şi pe Băluţă, însă l-au taxat pe Fausto Rossi.

"Ne aşteptam la mai mult din partea lui, dat fiind faptul că e italian şi cunoaşte atât fotbalul care se joacă la noi, cât şi forţa Milanului. În schimb, l-am văzut în doar câteva acţiuni în prima repriză, iar în a doua parte s-a stins", au scris cei de la tuttomercatoweb.com despre Rossi pe care l-au notat, cu 5,5.

Portarul Calancea şi fundaşul Spahija, notaţi cu 6, stopper-ul Kelic, cu 6,5, precum şi Băluţă şi Bancu, notaţi cu 6,5 au fost remarcaţii italienilor din tabară Craiovei.

"I se poate reproşa ceva la golul lui Ricardo Rodriguez, dar a fost providenţial la şutul lui Cutrone. În rest, nu a fost solicitat", au scris jurnaliştii din peninsulă despre Calancea, în timp ce Kelic a fost caracterizat drept "înalt, puternic, decisiv, a făcut un meci foarte bun avându-i drept adversari pe Cutrone şi Niang".

Mitriţă, autorul unei ratări uriaşe, a fost catalogat drept "un pericol constant, un jucător care i-a ţinut în tensiune pe fundaşii Milanului".

CS U Craiova - AC Milan, meci contând pentru manşa tur a turului trei preliminar al Europa League, s-a încheiat cu victoria italienilor, scor 1-0. Rodriguez a marcat în minutul 44 din lovitură liberă. Returul se va disputa peste o săptămână la Milano.

Jurnaliştii de la AS, impresionaţi de Rivaldinho: Aşa tată, aşa fiu

Reuşita de senzaţie a lui Rivaldinho de pe Arena Naţională face înconjurul Europei. Publicaţiile spaniole îl laudă pe fotbalistul lui Dinamo, deşi golul acestuia a anulat avantajul lui Athletic Bilbao.

"Aşa tată, aşa fiu! Super şut teleghidat al lui Rivaldinho", au scris cei de la Marca. "Rivaldinho a onorat numele pe care îl poartă. San Mames (n.red. stadionul lui Bilbao) va decide prima apariţie europeană a lui Athletic", au notat şi cei de la AS.

"Athletic a dominat clar prima parte, dar s-a dezintegrat după pauză. Rivaldinho, cu o minge plesnită din afara careului, a egalat scorul şi a aruncat îndoila în rândul bascilor care au suferit până la finalul jocului", au scris catalanii de la Sport.

Golul brazilianului lui Dinamo nu a trecut neobservat nici în presa din ţara natală. "Cu tatăl în tribune, Rivaldinho a marcat un golazo, iar Dinamo a remizat cu Bilbao", au scris cei de la Globo Esporte.

Dinamo - Athletic Bilbao, meci contând pentru manşa tur a turului trei preliminar al Europa League, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Laporte, în minutul 21, a înscris pentru oaspeţii de pe Arena Naţională, în timp ce Rivaldinho a egalat pentru echipa lui Contra în minutul 54. Returul va avea loc peste o săptămână, la Bilbao.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici