Pliskova a ratat şansa să câştige turneul de la Miami: Cred că primul set a fost cheia, pentru că m-am simţit foarte obosită

Karolina Pliskova a ratat şansa să câştige turneul de la Miami. Jucătoarea din Cehia a pierdut în faţa sportivei din Australia, Ashleigh Barty, cu scorul 6-7, 3-6. Nemulţumită, la finalul partidei, Pliskova s-a plâns de modul în care au fost programate meciurile la competiţia din acest an.

1117 afișări
Imaginea articolului Pliskova a ratat şansa să câştige turneul de la Miami: Cred că primul set a fost cheia, pentru că m-am simţit foarte obosită

Karolina Pliskova a ratat şansa să câştige turneul de la Miami: Cred că primul set a fost cheia meciului, pentru că m-am simţit foarte obosită

Tenismena din Cehia a jucat numai în sesiunea de seară, în timp ce finala s-a disputat pe zi.

"Cred că primul set a fost cheia meciului, pentru că m-am simţit foarte obosită începând cu game-ul patru sau cinci. Iar când eşti obosit, încerci, dar loviturile nu-ţi ies aşa cum îţi doreşti.

Ziua de vineri, după meciul cu Simona, a fost oribilă. Sâmbătă m-am simţit mai bine, dar nu la cel mai bun nivel. Cred că şi experienţa de a nu juca niciun meci pe timp de zi a contat. Ea a jucat câteva meciuri pe timp de zi, unele şi la dublu. M-am culcat la 4-5 dimineaţa şi am resimţit asta", a spus Karolina Pliskova la conferinţa de presă de dupa finală.

Pe de altă parte, jucătoarea din Cehia a precizat că este mulţumită de evoluţia ei, mai ales că a reuşit să câştige în faţa numărul 2 mondial, Simona Halep.

"Mi-ar fi plăcut să câştig trofeul, dar cred că am jucat câteva meciuri bune aici. Am învins-o pe Simona, în faţa căreia am câştigat doar de câteva ori. Pentru mine, acel meci a fost cel mai bun de la acest turneu, a mai spus Pliskova.

Următorul turneu la care va participa Karolina Pliskova este cel de la Stuttgart, programat la sfârşitul lunii aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici