Keşeru are oferte de la un club european şi de la unul din Golf, susţine impresarul jucătorului

Atacantul Claudiu Keşeru are o ofertă de la un mare club european, dar şi una de la o grupare din Golf, a declarat, luni, impresarul jucătorului stelist, Jeremy Bouhy, la Digisport.

161 afișări
Imaginea articolului Keşeru are oferte de la un club european şi de la unul din Golf, susţine impresarul jucătorului

Claudiu Keşeru (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Claudiu are contract cu Steaua până în 2016, este foarte fericit, ca să plece trebuie să apară ceva incredibil. Întâi aspectul sportiv, dacă vine un mare club german sau italian, am fi interesaţi, sau dacă vine o propunere financiară dintr-un campionat exotic, am putea lua în calcul. Există interesul unui mare club european şi o opţiune din Golf. Toate trei părţile trebuie să fie de acord. Steaua vinde foarte bine, aşa cum a fost cu Chiricheş şi Gardoş, iar Keşeru are o cotă bună. Nu există o ofertă oficială. Toată lumea munceşte, discutăm, este posibil să plece sau să rămână", a declarat Bouhy.

Potrivit presei sportive, Keşeru, sosit la Steaua în ianuarie 2014, ar avea o ofertă de la echipa saudită Al Nasr, unde ar urma să primească un salariu anual de două milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici