Kevin Grosskreutz, acuzat că a lovit un fan al FC Koln cu un chebap picant în faţă

Mijlocaşul echipei Borussia Dortmund Kevin Grosskreutz a fost acuzat de un fan al echipei FC Koln că l-a lovit cu un chebap picant în faţă, provocându-i o arsură la ochi, incident ce ar fi avut loc, în noaptea de duminică spre luni, la Koln, informează Bild.

101 afișări
Imaginea articolului Kevin Grosskreutz, acuzat că a lovit un fan al FC Koln cu un chebap picant în faţă

Kevin Grosskreutz (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Poliţia a anunţat, marţi, că o plângere pentru vătămare corporală a fost formulată de un fan împotriva lui Kevin Grosskreutz.

"Am început o anchetă în ceea ce priveşte această plângere", a anunţat poliţia din Koln.

La rândul său, Grosskreutz a respins acuzaţiile. El le-a spus reporterilor că, duminică noapte, se afla împreună cu coechipierul Julian Schieber, când un bărbat, care purta un tricou al FC Koln, s-a apropiat de el la un fast food şi l-a strigat de mai multe ori.

Jucătorul susţine că a aruncat sandviciul pe jos, nu înspre fan, şi a plecat.

"Am perceput că situaţia este jignitoare, iar zona mea de intimitate afectată. În mod normal nu aş fi aruncat chebapul în acest mod pe jos în public", a spus, pentru Bild, Grosskreutz.

Presa germană se întreabă dacă acest incident l-ar putea face pe jucătorul de 25 de ani să rateze convocarea în lotul Germaniei pentru Cupa Mondială din Brazilia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici