Kevin-Prince Boateng şi Sulley Muntari, excluşi din lotul Ghanei din motive disciplinare

Fotbaliştii Kevin-Prince Boateng şi Sulley Muntari au fost excluşi din echipa Ghanei din motive disciplinare, cu efect imediat şi pe o durată nedeterminată, a anunţat Federaţia Ghaneză de Fotbal (GFA), pe site-ul oficial

153 afișări
Imaginea articolului Kevin-Prince Boateng şi Sulley Muntari, excluşi din lotul Ghanei din motive disciplinare

Kevin-Prince Boateng şi Sulley Muntari (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Boateng a fost exclus deoarece l-a insultat pe selecţionerul Kwesi Appiah în timpul unui antrenament, în această săptămână. "Boateng nu a arătat de atunci că ar regreta ce a spus, ceea ce a dus la această decizie", se menţionează pe site-ul ghanafa.org.

Muntari a fost sancţionat pentru că agresat un membru al Comitetului Executiv al GFA, Moses Armah, joi, în timpul unei întrevederi.

Naţionala Ghanei ocupă locul 3 în grupa G de la Cupa Mondială şi va înfrunta, în această seară, reprezentativa Portugaliei, în ultima etapă a acestei faze a CM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici