Kubica a fost operat a treia oară după accidentul din Italia

Pilotul polonez de Formula 1 Robert Kubica a fost operat cu succes, miercuri, pentru a treia oară după accidentul suferit la un raliu în Italia, această intervenţie chirurgicală durând opt ore, a anunţat spitalul Santa Corona din Pietra Ligure.

20 afișări
Imaginea articolului Kubica a fost operat a treia oară după accidentul din Italia

Kubica a fost operat a treia oară după accidentul din Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Rober Kubica a fost operat la cot de la ora locală 09.00 până la 17.00. Operaţia a fost un succes şi probabil nu va mai fi necesară altă intervenţie chirurgicală", se arată într-un comunicat al spitalului italian.

Această a treia intervenţie chirurgicală a vizat partea posterioară a humerusului drept al pilotului.

Kubica a mai fost operat de două ori după accident. La 5 februarie, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale de şapte ore la mână, în care membrul, aproape amputat în accident, a fost revascularizat şi fracturile au fost reduse. De asemenea, chirurgii au stopat o hemoragie internă şi au stabilizat o fractură de femur drept. Vineri, pilotul a fost operat timp de nouă ore la picior, umăr şi la partea anterioară a humerusului drept.

Robert Kubica a suferit mai multe fracturi la braţ, la un picior şi la mâna dreaptă, la raliul Ronde di Andora, în apropiere de Geneva. Accidentul lui Kubica a avut loc la 4,6 kilometri de la plecarea în cursă, în localitatea San Lorenzo, când maşina a ieşit de pe carosabil în plină viteză şi s-a izbit de zidul unei mici biserici.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici