La o zi după ce l-a învins pe Nadal, Alcaraz a câştigat şi în faţa lui Djokovic în semifinalele turneului de la Madrid

După ce vineri l-a învins pe idolul său Nadal în sferturile de finală, Alcaraz, în vârstă de 19 ani, s-a mobilizat pentru a-l învinge pe Djokovic, liderul clasamentului, cu 6-7 (5), 7-5, 7-6 (5), după mai bine de 3 ore şi jumătate, sâmbătă, şi a ajuns în finala Madrid Open.

1648 afișări
Imaginea articolului La o zi după ce l-a învins pe Nadal, Alcaraz a câştigat şi în faţa lui Djokovic în semifinalele turneului de la Madrid

"A fost unul dintre acele meciuri de care să te bucuri", a declarat Alcaraz. "În ciuda tensiunii, în ciuda faptului că a fost semifinala unui Masters 1000, fiind 7-6 în tie-break-ul setului trei... M-am bucurat. Până la ultimul punct am reuşit să zâmbesc".

Alcaraz a transformat la a treia minge de meci pentru a obţine victoria - a 27-a a sa din acest an - în faţa unui public entuziast pe terenul central al Caja Mágica, scrie AP.

"Să joci împotriva jucătorului nr. 1 din lume, în faţa acestei mulţimi aici, la Madrid, este incredibil", a spus el.

O victorie duminică îi va oferi lui Alcaraz al patrulea titlu în acest sezon.

El îl va înfrunta pe campionul în exerciţiu Alexander Zverev sau Stefanos Tsitsipas, care se vor întâlni la ora 23:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici