Lăcătuş: Este o nebunie să o scoţi pe Steaua din Ghencea

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, fost jucător, tehnician şi preşedinte al clubului Steaua Bucureşti, a declarat, vineri, că "este o nebunie" ca formaţia "roş-albastră" să evolueze pe un alt stadion decât cel din Bulevardul Ghencea.

16 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Este o nebunie să o scoţi pe Steaua din Ghencea

Lăcătuş: Este o nebunie să o scoţi pe Steaua din Ghencea (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Este o nebunie să o scoţi pe Steaua din Ghencea. Steaua se identifică cu Ghencea. Să nu uităm că tot ce s-a realizat pe plan intern s-a făcut acolo, inclusiv naţionala. Cred că ar fi mare păcat că acest stadion să rămână neutilizat de nimeni. Este inacceptabil ca Steaua să fie scoasă din casa ei", a spus Marius Lăcătuş.

Fostul atacant al Stelei consideră că formaţia "roş-albastră" va fi sprijinită de suporteri şi la Buzău dacă echipa va trebui să evolueze acolo: "Steaua va fi bine primită şi la Buzău. Să nu uităm că acest oraş este unul de stelişti, aşa că echipa nu va avea probleme acolo".

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat, miercuri, într-un comunicat, că FC Steaua a întârziat plata chiriei pentru Stadionul Steaua cu peste 60 de zile şi conform înţelegerii dintre cele două părţi, contractul este reziliat automat.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că vrea să-şi recupereze toate investiţiile făcute la Stadionul Steaua şi va încerca pe cât posibil ca baza sportivă să fie lăsată în paragină după mutarea echipei "roş-albastre" la Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici