Lacombe consideră că Daniel Niculae a avut un tempo foarte bun în primele etape, dar poate mai mult

Tehnicianul echipei AS Monaco, Guy Lacombe, a declarat că atacantul Daniel Niculae a avut un tempo foarte bun în primele etape ale campionatului Franţei, dar poate mai mult, mai ales în ceea ce priveşte posesia balonului, informează planete-asm.fr.

12 afișări
Imaginea articolului Lacombe consideră că Daniel Niculae a avut un tempo foarte bun în primele etape, dar poate mai mult

Lacombe consideră că Daniel Niculae a avut un tempo foarte bun în primele etape, dar poate mai mult (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Este un jucător care poate evolua ca al doilea atacant sau în spatele atacanţilor, pentru că este capabil să ofere pase bune, dar şi să înscrie. De aceea am fost foarte interesat să îl aduc la echipă. La începutul sezonului, a avut un tempo bun. Poate puţin mai mult, mai ales în ceea ce priveşte posesia balonului. Se spus în ceea ce am analizat", a spus Lacombe.

Daniel Niculae, achiziţionat în această vară de AS Monaco de la AJ Auxerre, a înscris trei goluri în primele cinci meciuri ale sezonului 2010/2011 din Ligue 1. El nu a jucat, sâmbătă, în partida cu Toulouse, din etapa a VI-a a campionatului francez, din cauza unei accidentări la aductori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici