Larisa Iordache, AUR la sol, BRONZ la sărituri şi ARGINT la bârnă, la Campionatul European de la Sofia. Diana Bulimar, locul 4 la sol

Gimnasta Larisa Iordache a cucerit, duminică, medalia de aur în finală la sol, la egalitate cu Vanessa Ferrari (Italia), iar Diana Bulimar s-a clasat pe locul patru, la Campionatul European de la Sofia. Iordache a câştigat, tot duminică, medalia de bronz în finală la sărituri şi argintul la bârnă.

1566 afișări
Imaginea articolului Larisa Iordache, AUR la sol, BRONZ la sărituri şi ARGINT la bârnă, la Campionatul European de la Sofia. Diana Bulimar, locul 4 la sol

Larisa Iordache (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

UPDATE Larisa Iordache - medalie de aur, Diana Bulimar - locul 4, la sol la CE de la Sofia

Gimnasta Larisa Iordache a cucerit, duminică, medalia de aur în finală la sol, la egalitate cu Vanessa Ferrari (Italia), iar Diana Bulimar s-a clasat pe locul patru, la Campionatul European de la Sofia.

Larisa Iordache a fost notată cu 14.800, cu care a cucerit medalia de aur, la egalitate cu Vanessa Ferrari (Italia), în timp ce Diana Bulimar a primit nota 14.400, cu care s-a clasat pe locul 4, la egalitate cu poloneza Marta Pihan-Kulesza.

Pe podium a mai urcat Giulia Steingruber (Elveţia, 14.500, bronz).

UPDATE Larisa Iordache, medalie de argint la bârnă la CE de la Sofia

Gimnasta Larisa Iordache a cucerit, duminică, medalia de argint în finală la bârnă, la Campionatul European de la Sofia.

Larisa Iordache a fost notată cu 14.800, cu care a câştigat medalia de argint a finalei la bârnă. Pe podium au mai urcat Maria Harenkova (Rusia, 14.933, aur) şi Alia Mustafina (Rusia, 14.733, bronz).

În finalele anterioare în care a evoluat duminică, Larisa Iordache a cucerit medalia de bronz la sărituri (14.533) şi s-a clasat pe locul 6 la paralele, cu aceeaşi notă. 

Ea va mai evolua în finală la sol, în care va intra şi Diana Bulimar.

La sărituri Larisa Iordache a fost notată cu 14.866 la prima săritură şi cu 14.200 la cea de-a doua, iar cu o medie de 14.533 a obţinut medalia de bronz. Pe podium au mai urcat Giulia Steingruber (Elveţia, aur, 14.666) şi Anna Pavlova (Azerbaidjan, argint, 14.583).

Tot duminică, gimnasta Larisa Iordache s-a clasat pe locul şase în finală la paralele, la Campionatul European de la Sofia.

Larisa Iordache a intrat prima în finala de la paralele fiind notată cu 14.533, cu care s-a clasat pe locul 6. Medaliile au fost câştigate de Rebecca Downey (Marea Britanie, 15.500, aur), Alia Mustafina (Rusia, 15.266, argint) şi Daria Spiridonova (Rusia, 14.966, bronz).

În prima finală pe aparate a zilei, Larisa Iordache a cucerit medalia de bronz la sărituri (14.533).

Iordache va mai lua startul în finale la sol şi bârnă, la sol urmând să evolueze şi Diana Bulimar.

Tot duminică s-a încheiat şi concursul de junioare, România având următorul bilanţ: bronz pe echipe, argint - Laura Jurcă la individual-compus, sărituri şi Andreea Iridon la bârnă şi sol.

La senioare, România are deja medalia de aur pe echipe.

Obiectivul delegaţiei României la CE de la Sofia a fost obţinerea a trei-patru medalii.

La ediţia din 2012 a Campionatului European, echipa de senioare a României a cucerit medalia de aur, cea din 2014 fiind a şaptea din palmaresul echipei tricolore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici