Larisa Iordache, Marius Berbecar şi Corina Constantin, gimnaştii anului 2014

Larisa Iordache la gimnastică artistică feminină, Marius Berbecar la masculin şi Corina Constantin la aerobic au fost desemnaţi, vineri, sportivii anului 2014 de către Federaţia Română de Gimnastică (FRG).

137 afișări
Imaginea articolului Larisa Iordache, Marius Berbecar şi Corina Constantin, gimnaştii anului 2014

Larisa Iordache (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Anul 2014, aflat la mijlocul ciclului olimpic, a avut un calendar competiţional, intern şi internaţional, bogat, cu multe puncte de vârf – Campionate Mondiale (Nanning – China), Campionate Europene (Sofia), la gimnastică artistică, Jocurile Olimpice pentru Tineret (Nanjing – China), Campionate Mondiale (Cancun – Mexic), la gimnastică aerobică, campionate naţionale, precum şi prezenţe la Cupe Mondiale, concursuri de top etc - , de fiecare dată gimnaştii noştri, indiferent de disciplină, aflându-se pe podium", se arată în comunicatul de vineri al FRG.

Forul naţional de profil a anunţat topul celor mai buni 10 gimnaşti în 2014, la feminin şi masculin (gimnastică artistică), precum şi la gimnastică aerobică.

Astfel, la fel ca în 2013, la gimnastică artistică, prima poziţie revine Larisei Iordache şi lui Marius Berbecar. Ei sunt urmaţi pe podium de Andreea Munteanu şi Alina Stănilă, respectiv Andrei Muntean şi Cristian Băţagă.

De asemenea, la gimnastică aerobică, locul I revine sportivei Corina Constantin, urmată de Andreea Bogati şi Anca Surdu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici