Larisa Iordache, medalie de aur la Cupa Mondială de la Stuttgart la gimnastică

Gimnasta Larisa Iordache a cucerit medalia de aur, sâmbătă, la prima etapă de Cupă Mondială din sezonul 2014-2015, de la Stuttgart.

2165 afișări
Imaginea articolului Larisa Iordache, medalie de aur la Cupa Mondială de la Stuttgart la gimnastică

Larisa Iordache, medalie de aur la Cupa Mondială de la Stuttgart la gimnastică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Larisa Iordache a fost notată în concursul din Porsche Arena cu 15,133 la sărituri, 14,700 la paralele, 15,333 la bârnă şi 14,600 la sol, iar cu un total de 59,766 puncte a obţinut medalia de aur.

Pe podium au mai urcat Jessica Lopez (Venezuela, 57,799 puncte) şi Kim Bui (Germania, 56,665).

Anul trecut, Larisa Iordache s-a clasat pe locul secund la competiţia de la Stuttgart.

Următoarele etape din calendarul Cupei Mondiale sunt programate în 6 decembrie la Glasgow, respectiv în 7 martie 2015 la Dallas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici