Laurenţiu Reghecampf: A câştigat echipa care a muncit mai mult

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, duminică, după înfrângerea echipei sale, scor 2-1, în deplasare, cu Oţelul Galaţi, că meciul a fost câştigat de echipa care a muncit mai mult.

19 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: A câştigat echipa care a muncit mai mult

Laurenţiu Reghecampf: A câştigat echipa care a muncit mai mult (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"Este foarte greu de vorbit după un asemenea meci. Păcat că nu am ştiut să profităm de avantajul omului în plus şi al golului de pe tabelă. În prima repriză ne-am creat multe ocazii de gol, dar nu am mai reuşit să marcăm. Oţelul a jucat foarte bine în repriza a doua şi până la urmă a câştigat echipa care a muncit şi şi-a dorit mai mult victoria. Suntem toţi vinovaţi şi avem multe de îndreptat în zilele următoare", a spus Reghecampf.

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, i-a felicitat pe adversari pentru locul întâi ocupat în clasamentul Ligii I:

"Joc bun făcut de ambele echipe. A fost o primă repriză pe care am dominat-o şi în care am ratat. A doua repriză a fost dominată de Oţelul. Oţelul nu a jucat foarte bine astăzi, dar o felicit pentru că este pe primul loc".

Echipa Oţelul Galaţi a învins pe teren propriu, scor 2-1 (0-1), formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci din cadrul etapei a XI-a a Ligii I. Gazdele au marcat prin Antal '67 şi Viglanti '84 (penalti), iar oaspeţii au punctat prin Junior Moraes '20 (penalti). Din minutul 19, gazdele au jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Sârghi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici