Laurenţiu Reghecampf: Am venit la Copenhaga să câştigăm

Tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf a declarat, miercuri seară, că îşi doreşte victoria în meciul cu FC Copenhaga, decisiv pentru calificarea în 16-imile Ligii Europa, subliniind că presiunea trebuie resimţită de echipa gazdă.

162 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Am venit la Copenhaga să câştigăm

Laurenţiu Reghecampf (Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Am venit la Copenhaga să câştigăm. Există desigur şi posibilitatea unui egal, dar vrem să câştigăm. Nu ne temem de nimic, din contră, abia aşteptăm meciul. Mai degrabă ei ar trebui să se teamă de noi. Am studiat cu atenţie adversarul şi am aflat totodată că vor fi peste 30.000 de spectatori, aşa că va fi o partidă dificilă. Presiunea nu este foarte mare pentru noi, echipa gazdă ar trebui să simtă presiunea", a spus Reghecampf, citat de publicaţia Bold.

Partida FC Copenhaga - Steaua Bucureşti, din ultima etapă a grupei E a Ligii Europa, se dispută joi, de la ora 20.00, pe stadionul Parken din Copenhaga, şi va fi transmisă în direct de ProTV.

Steaua se califică în 16-imile Ligii Europa dacă obţine cel puţin un punct la Copenhaga sau dacă pierde la un gol diferenţă, cu excepţia scorului de 0-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici